Te kasutate vananenud veebilehitsejat. Ostlete kiiremini ja mugavamalt, kui laete alla uusima Google Chrome või Mozilla Firefox versiooni.
  1. Pealeht
  2. Liha, kala, valmistoit
  3. Kalatooted
  4. Määrded kalast ja mereandidest

Määrded kalast ja mereandidest

Kaaviarimääre lõhega WELL DONE 160g

Kaaviarimääre lõhega WELL DONE 160g

Kampaania kehtib kuni 2025-08-04 või kuni kaupa jätkub.
Kirjeldus
Kalamarjamääre lõhega.
Koostisosad
Atlandi HEERINGA (Clupea harengus harengus) (*А) või MOIVA (Mallotus villosus) (*B) KALAMARI 43%, rafineeritud ja desodoreeritud päevalilleõli, külmsuitsutatud Atlandi LÕHE (Salmo salar) fileetükid 7%, vesi, suhkur, sool, happesuse regulaator E260, MUNAkollasepulber, paksendajad: E415, E412, E1420; säilitusained: E202, E211; toiduvärv E160с. *Säilivuskuupäeva järel märgitud tähed A ja B näitavad tootmises kasutatud kalamarja liiki. Atlandi lõhe (Salmo salar) on kasvatatud Norra vesiviljelussektoris.
Säilitamistingimused
Säilitamistemperatuur: alates 0°C kuni 6°C.

Toiteväärtus (100 g/ml)

Energiat 1486,00 kJ / 360,00 Kcal
Rasvad 35,00 g
millest küllastunud rasvhappeid 4,90 g
Süsivesikud 4,50 g
millest suhkruid 4,50 g
Valgud 6,10 g
Sool 2,80 g

Soovituslik ööpäevane norm

  • Energiat 360 Kcal
    1486 kJ
    18%
  • Rasvad 35 g
    50%
  • millest küllastunud rasvhappeid 4,9 g
    24,5%
  • Süsivesikud 4,5 g
    1,7%
  • millest suhkruid 4,5 g
    5%
  • Valgud 6,1 g
    12,2%
  • Sool 2,8 g
    116,7%

Muu info

Päritoluriik:
Ukraina
Kaubamärk:
WELL DONE
Tarnija kontaktid:
MAXIMA Eesti OÜ
Tarnija:
maxima

Toote välimus võib erineda fotol oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis või erineva välimuse/kujuga. E-poes esitatav tootekirjeldus on üldise iseloomuga ega pruugi seetõttu langeda kokku tootepakendil oleva teabega. Tootepakendil olev info on põhjalikum ja võib erineda vähesel määral teabest, mis on esitatud e-poes toodete kirjeldustes. Soovitame alati lugeda ja juhinduda teabest, mis on esitatud tootepakendil. Kampaaniatoodete kogus on piiratud.