Te kasutate vananenud veebilehitsejat. Ostlete kiiremini ja mugavamalt, kui laete alla uusima Google Chrome või Mozilla Firefox versiooni.
  1. Pealeht
  2. Kauasäilivad toidukaubad
  3. Maitseained
  4. Maitseainesegud

Maitseainesegud

Maitseainesegu American Cajun SM 34g

Maitseainesegu American Cajun SM 34g

Kirjeldus
Santa Maria Cajuni maitseainesegu on keskmiselt vürtsikas ja aromaatne maitseainesegu tšilli, cayenne’i, küüslaugu ja ingveriga. Santa Maria Cajuni segu sobib suurepäraselt vürtsikate krevettide ja muude mereandide ning hautiste, kana ja grill-liha maitsestamiseks. See on ka maitsev maitseainesegu kuumadele ja külmadele kastmetele.
Koostisosad
Vürtsid ja ürdid (paprika (25%), vürtsköömen, küüslauk (13%), must pipar, sibul, tšillipipar (10%), Cayenne`i pipar, tüümian, pune), sool (1,0%), paakumisvastane aine (ränidioksiid)
Säilitamistingimused
Hoiusta Cajuni maitseainesegu aroomi säilitamiseks eelistatavalt kuivas. Säilitamistemperatuur: alates 5°C kuni 25°C.

Toiteväärtus (100 g/ml)

Energiat 1397,50 kJ / 334,00 Kcal
Rasvad 9,90 g
millest küllastunud rasvhappeid 1,60 g
Süsivesikud 36,00 g
millest suhkruid 6,00 g
Valgud 13,00 g
Sool 1,20 g

Soovituslik ööpäevane norm

  • Energiat 334 Kcal
    1397,5 kJ
    16,7%
  • Rasvad 9,9 g
    14,1%
  • millest küllastunud rasvhappeid 1,6 g
    8%
  • Süsivesikud 36 g
    13,8%
  • millest suhkruid 6 g
    6,7%
  • Valgud 13 g
    26%
  • Sool 1,2 g
    50%

Muu info

Päritoluriik:
Eesti
Netokogus (g/ml):
34
Kaubamärk:
SANTA MARIA
Tarnija kontaktid:
Santa Maria AS
Tarnija:
maxima

Toote välimus võib erineda fotol oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis või erineva välimuse/kujuga. E-poes esitatav tootekirjeldus on üldise iseloomuga ega pruugi seetõttu langeda kokku tootepakendil oleva teabega. Tootepakendil olev info on põhjalikum ja võib erineda vähesel määral teabest, mis on esitatud e-poes toodete kirjeldustes. Soovitame alati lugeda ja juhinduda teabest, mis on esitatud tootepakendil. Kampaaniatoodete kogus on piiratud.