Te kasutate vananenud veebilehitsejat. Ostlete kiiremini ja mugavamalt, kui laete alla uusima Google Chrome või Mozilla Firefox versiooni.
  1. Pealeht
  2. Piimatooted ja munad
  3. Jogurtid ja desserdid
  4. Maitsestatud jogurtid
Prot.jogurt VALIO Profeel mustasõs.,200g

Prot.jogurt VALIO Profeel mustasõs.,200g

Kampaania kehtib kuni 2025-05-26 või kuni kaupa jätkub.
Kirjeldus
Valio PROfeel proteiinijogurtid on eriti siidise ja mahlase tekstuuriga valgurikkad jogurtid (200g topsis 18,4g valku), mis ei sisalda lisatud suhkrut ning on seega ideaalseks toidukorraks sportlikke eluviise harrastavale inimesele. Valio PROfeel proteiinijogurtid on välja töötatud koostöös Eesti absoluutse fitnesstipu Ott Kiivikasega.
Koostisosad
PIIM, vesi, mustad sõstrad 1,8%, modifitseeritud tärklis, happesuse regulaator (naatriumtsitraat), lõhna- ja maitseained, magusained (atsesulfaam K, sukraloos), toiduvärv (antotsüaniinid), juuretis.
Säilitamistingimused
Säilitamistemperatuur: alates 2°C kuni 6°C.

Toiteväärtus (100 g/ml)

Energiat 259,00 kJ / 61,00 Kcal
Rasvad 0,60 g
millest küllastunud rasvhappeid 0,40 g
Süsivesikud 4,70 g
millest suhkruid 4,40 g
Valgud 9,20 g
Sool 0,10 g

Soovituslik ööpäevane norm

  • Energiat 61 Kcal
    259 kJ
    3%
  • Rasvad 0,6 g
    0,9%
  • millest küllastunud rasvhappeid 0,4 g
    2%
  • Süsivesikud 4,7 g
    1,8%
  • millest suhkruid 4,4 g
    4,9%
  • Valgud 9,2 g
    18,4%
  • Sool 0,1 g
    4,2%

Muu info

Päritoluriik:
Eesti
Netokogus (g/ml):
200
Kaubamärk:
VALIO PROFEEL
Tarnija kontaktid:
Valio Eesti AS
Tarnija:
maxima

Toote välimus võib erineda fotol oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis või erineva välimuse/kujuga. E-poes esitatav tootekirjeldus on üldise iseloomuga ega pruugi seetõttu langeda kokku tootepakendil oleva teabega. Tootepakendil olev info on põhjalikum ja võib erineda vähesel määral teabest, mis on esitatud e-poes toodete kirjeldustes. Soovitame alati lugeda ja juhinduda teabest, mis on esitatud tootepakendil. Kampaaniatoodete kogus on piiratud.