Te kasutate vananenud veebilehitsejat. Ostlete kiiremini ja mugavamalt, kui laete alla uusima Google Chrome või Mozilla Firefox versiooni.
  1. Pealeht
  2. Liha, kala, valmistoit
  3. Lihatooted
  4. Suitsutatud, vinnutatud vorstid

Suitsutatud, vinnutatud vorstid

Hetkel toodet kahjuks ei ole.
Täissuitsuvorst Eesti juustuga NÕO, 250g

Täissuitsuvorst Eesti juustuga NÕO, 250g

Sarnased tooted
Kirjeldus
Eesti juustuga täissuitsuvorst.
Koostisosad
sealiha (56%), veiseliha (34%), seapekk, Eesti juust (8,5% , sh PIIM, LAKTOOS, säilitusaine (kaaliumnitraat)), seasüda, seakamar, kuivikupuru (sh NISUjahu), sool, vürtsid, lõhna-ja maitseained, stabilisaatorid (difosfaat, rasvhapete mono-ja diglütseriidide estrid), happesuse regulaatorid (trifosfaat, naatriumatsetaat, sidrunhape, glükoondeltalaktoon), glükoos, antioksüdandid (naatriumisoaskorbaat, askorbiinhape), seavalk, toiduvärv (karmiin), säilitusaine (naatriumnitrit).
Säilitamistingimused
Säilitamistemperatuur: alates 2°C kuni 6°C.

Toiteväärtus (100 g/ml)

Energiat 1700,00 kJ / 410,00 Kcal
Rasvad 34,00 g
millest küllastunud rasvhappeid 12,40 g
Süsivesikud 4,00 g
millest suhkruid 0,50 g
Valgud 22,00 g
Sool 2,30 g

Soovituslik ööpäevane norm

  • Energiat 410 Kcal
    1700 kJ
    20,5%
  • Rasvad 34 g
    48,6%
  • millest küllastunud rasvhappeid 12,4 g
    62%
  • Süsivesikud 4 g
    1,5%
  • millest suhkruid 0,5 g
    0,6%
  • Valgud 22 g
    44%
  • Sool 2,3 g
    95,8%

Muu info

Päritoluriik:
Eesti
Netokogus (g/ml):
250
Kaubamärk:
NÕO
Tarnija kontaktid:
Nõo Lihatööstus OÜ
Tarnija:
maxima

Toote välimus võib erineda fotol oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis või erineva välimuse/kujuga. E-poes esitatav tootekirjeldus on üldise iseloomuga ega pruugi seetõttu langeda kokku tootepakendil oleva teabega. Tootepakendil olev info on põhjalikum ja võib erineda vähesel määral teabest, mis on esitatud e-poes toodete kirjeldustes. Soovitame alati lugeda ja juhinduda teabest, mis on esitatud tootepakendil. Kampaaniatoodete kogus on piiratud.