Te kasutate vananenud veebilehitsejat. Ostlete kiiremini ja mugavamalt, kui laete alla uusima Google Chrome või Mozilla Firefox versiooni.
  1. Pealeht
  2. Kauasäilivad toidukaubad
  3. Maitseained
  4. Küpsetuslisandid
Želatiin SANTA MARIA 25g

Želatiin SANTA MARIA 25g

Kirjeldus
Želatiin on vees lahustuv valk, mida saab kasutada traditsioonilises toiduvalmistamises paksendajana. Želatiini kasutatakse tavaliselt magustoitudes, nagu panna cotta, puuviljakompott ja mitmesugused tarretised. Želatiin on peaaegu värvitu ja lõhnatu. Želatiin on valmistatud loomsest kollageenist.
Koostisosad
Loomne želatiinipulber, maitsetu ja lõhnatu
Kasutusjuhend
Paisuta želatiini 5 min väheses külmas vees. Kuumuta saadud segu lahustumiseni, ära keeda. Lisa segu toidule ja lase seista tundi jahedas kohas.
Säilitamistingimused
Säilitada kuivas, jahedas, päikese eest kaitstuna. Säilitamistemperatuur: alates 5°C kuni 25°C.

Toiteväärtus (100 g/ml)

Energiat 1456,00 kJ / 348,00 Kcal
Rasvad 0,00 g
millest küllastunud rasvhappeid 0,00 g
Süsivesikud 0,00 g
millest suhkruid 0,00 g
Valgud 87,00 g
Sool 0,00 g

Soovituslik ööpäevane norm

  • Energiat 348 Kcal
    1456 kJ
    17,4%
  • Rasvad 0 g
    0%
  • millest küllastunud rasvhappeid 0 g
    0%
  • Süsivesikud 0 g
    0%
  • millest suhkruid 0 g
    0%
  • Valgud 87 g
    174%
  • Sool 0 g
    0%

Muu info

Päritoluriik:
Taani
Netokogus (g/ml):
25
Kaubamärk:
SANTA MARIA
Tarnija kontaktid:
Santa Maria AS
Tarnija:
maxima

Toote välimus võib erineda fotol oleva toote välimusest. Saadavad tooted võivad olla teistsuguses pakendis või erineva välimuse/kujuga. E-poes esitatav tootekirjeldus on üldise iseloomuga ega pruugi seetõttu langeda kokku tootepakendil oleva teabega. Tootepakendil olev info on põhjalikum ja võib erineda vähesel määral teabest, mis on esitatud e-poes toodete kirjeldustes. Soovitame alati lugeda ja juhinduda teabest, mis on esitatud tootepakendil. Kampaaniatoodete kogus on piiratud.